Gleda meg til årets NM, selv om mye av forberedelsene ikke blei optimale.

Standard 28.juni:
Hva kan jeg si… Det var rett og slett ikke min dag. Lite som stemte og tankene var knapt i nærheten av skytebanen. Tungt når det er slik, men jeg fullførte.
9.plass 516p *11

Sportpistol:
Press 28.juni
Fortsatte som på standard. Må bare konkludere med at skyting er en mental idrett og hue må være på skytebanen hvis man ønsker å prestere. I dag har tankene dessverre vært et annet sted.
268p (nr 11)
Duell 29.juni
Ny dag og nye muligheter som jeg ønska og benytte meg av. Hue var på plass og alt fungerte mye bedre. Beste duellresultat, sammen med Mariell.
288p totalt 556p og 6.plass før finalen.
Finale
Egen finalebane var rigga opp på viltmålbanen. Ikke perfekt med høye benker og ingen mulighet for publikum å se. Litt av finalenervene uteble derfor. Pga vollen foran skivene måtte jeg endre siktepunkt og klarte dessverre ikke bli helt fortrolig med det. Vant den første eliminasjonen og kom meg til medaljematchen. Havna i omskyting og der var Aina bedre enn meg, så jeg havna på 4.plass.
Kongepokalen blei tildelt en soleklar vinner både innledende (567p) og i finalen (21 treff)
Gratulerer så mye til Mariell Olsen Vestnes  😀

Hurtigfin 2.juli:
Hadde virkelig lyst på NM-medalje og skjøt bra i dag. Måtte jobbe hardt for å holde trykket oppe underveis og klarte det bra. På siste serien på 6 sekunder kjenner jeg med en gang at det ikke stemmer. Må bare skyte på rytmen og håpe på det beste, 41p… Ente et fattig poeng bak gullvinneren Mariell.
Sølv 568p *12

Hurtiggrov 2.juli:
Har ikke skutt grov siden før pandemien, men det er jo veldig mye det samme. Skyter jevnt og greit. God følelse på henge med på tida på grov.
10. plass 560p

Grovpistol 3.juli En fjert fra medalje!!!:
Press
Ønsket å vise at jeg kan bedre press enn det jeg fikk til på sportpistol. Var godt for egen del å få det til å stemme igjen. Skyter jevnt og godt og skive 9. i kongelaget på duell. Ekstra stor stas å ha lagkompisene Erik på skive 1  😀
283p (9.)
Duell
Skyter veldig godt. På en serie kjenner jeg at det bygger seg opp med luft som vil ut… Refleksen trår til og resultatet er ekstra stramming av rumpeballer akkurat i skuddøyeblikket og et høyt skudd (8’r). Må innrømme at det er litt ekstra irriterende siden jeg ble rangert på 4.plass med samme sum som bronsevinneren Ole Harald… På siste serien hadde jeg ekstra god fokus på kornet og trolig ikke holdt hardt nok i grepet, der blei det stang ut og 45p…
Må jo innrømme og si at det tross alt er moro å ha nest beste duellen i dag.
287p Totalt 570p og 4. plass

Kort oppsummert så blei det et NM under forventa på finpistol og godkjent på grovpistol.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This