NM-luft i Melhus er over for denne gangen 13.-15. oktober

Mye bra, men allikevel litt tungt å skyte. Måtte jobbe hardt gjennom alle konkurransene. Det blei til slutt veldig mange løft ift. antall skudd  😎 Og det burde nok ha vært enda flere!

Fredag Sprintluft
Veldig bra prøveskudd og vil litt for mye når vi starter. Klarer å skjerpe meg etterhvert og ender på
Sølvplassen 95-98-98= 291*10p  og en 2.plass  😀Sølv på sprintluft

Lørdag NM-luft 60 skudd
Jobber knallhardt hele veien, for å få skuddet til å gå av. Fint spenningsnivå og holder rolig, men så stopper det opp. Jobber meg greit nok i gjennom og løsner litt etter en trang start. På slutten blir ikke avtrekka så gode som de burde og resultatet daler.
2. 91-91-93-94-89-86= 544*7p
I finalen er det lite som stemmer. Har rimelig grei kontroll på spenningsnivået, men ikke på avtrekka… Gjør ikke det jeg skal og ryker dessverre, vel fortjent, alt for raskt ut av finalen. Snittverdien er nesten som innledende, så det er enkeltskudd som jeg ryker på.
7. 126,7p
Er veldig stolt og fornøyd over at vi klarte å stille lag i dameklassen. Det blei ikke full klaff, men vi hadde en flott tur.
3. Numedal 1540*16pEli var med på laget, selv om hun egentlig helst ville skutt i vetranklassen.

Søndag NM mixlag
Endelig fikk vi til mikslag igjen. Jeg fikk med meg Erik Eknes og det var skikkelig moro. Prøvde å “ta hevn” etter klubbmesterskapet  😉 , men han blei for sterk for meg. Jeg hadde mange gode skudd, men de “spratt ut”. Lite innertreff men endel som hang i tieren. Det som var ekstra moro, var at det ikke var noen foran oss på lista når alle hadde skutt  😀 Endelig blei det gullfinale på oss  😀 Finn 1 feil ;-)
1. 276+284= 560pMixteam med meg og Erik in action.NM-Mixlag, innledende resultater
I gullfinalen, starta vi bra og så oss aldri tilbake. Det blei en knusende seier over Trondheim Sportsskyttere. Der vi møtte lagvennine fra militærlandslaget, Gunrid Kjellmark og Bjørn Martin Bruun.
GULL 16-10 NM-Gull Mix team med meg og Erik :-D

Heia NUMEDAL!! og
Heia FSU! (Forsvarets Skyteutvalg)

Pin It on Pinterest

Share This