Militær:
Nok en gang lånt våpen og 3 år siden jeg sist skjøt med den… Ikke som det burde, men slik blei det i år. Skyter mye bra, men bærer preg av at jeg ikke har skutt hverken felt eller med dette våpenet på 3 år. Skyting ber ikke helt som å sykle 😉
16.plass 79p *13

Revolver:
Samme skjebne som på militær. Pleier å håndtere dette våpenet bra, men nå skjøt jeg til høyre og angrer bittert på at jeg ikke fikk skutt inn våpenet på forhånd. Ikke direkte smart, men får som fortjent.
24.plass 73p *17

Fin:
Gikk veldig bra, så kom standplass 1… Klarer å sette 2 fine skudd i naboens skive. «Glemmer» de skudda og fokuserer på treff.  Mange veldig gode skudd i dag men er ikke god nok på siste standplass.
8.plass 97p *37

Grov:
Veldig bra og veldig mange innersoner. Er ikke god nok på siste standplass i dag heller. Men etter en spennende dag med venting, ender det med omskyting om bronseplassen. Har veldig god lyst på den, og etter 4 runder med «flisknusing» (ble brukt fliser som blink på omskytinga 👍) Måtte både Ingrid og Reidun Ann takke for seg og bronsemedaljen blei med hjem til Fiskum 😊
Bronse 98p *39

Nordisk:
De 4 beste sammenlagt på fin og grov ble tatt ut til Nordisk mesterskap. Jeg havna akkurat på utsida og er 1. reserve til mesterskapet som går i Dödahult i Sverige 17.september.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest

Share This